< HTML> چشم چرانی - مروت
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

به مردم بیاموز و دانش دیگران را فراگیر، تا دانش خود را استوار کرده [امام حسن علیه السلام]

چشم چرانی - مروت
نویسنده :  مسعود نان ساز

چشم چرانی متاسفانه یکی از بیماری ها و عادت های ناپسندی است که برخی از افراد جامعه به دلایل مختلف بدان دچار می شوند. این عادت زشت در حقیقت خواستگاه بسیاری از انحرافات و گناهان کبیره و صغیره است که باید با آن مبارزه صورت گیرد. به منظور مبارزه با این عادت ناپسند, اولا لازم است نسبت به مفهوم, آثار و عواقب و زمینه های بروز آن آگاهی بدست آورد و سپس از راهکارهای عملی برای کنترل آن سود جست. در نوشته زیر تقریبا به تمامی آنچه که در زمینه کنترل چشم و درمان چشم چرانی بدان نیاز هست , اشاره شده است. امید است به عنایت خدای متعال و توجه اهل بیت عصمت و طهارت(ع)این نوشتار بتواند سر منشا پاکی نسل جوان و عزیز کشور اسلامی شود.


معنای چشم چرانی: چشم چرانی در مقابل غض بصر و چشم پوشی, به معنای نگاه خیره و شهوت آلود به نامحرم است که با انگیزه لذت طلبی جنسی انجام می شود. ما در روابط اجتماعی خود با دیگران چه جنس مخالف یا موافق به طور طبیعی با آنها ارتباط حضوری و کلامی داریم و به آنها نگاه می کنیم, نگاهی که به هیچ وجه در آن بحث تحریک شهوت و لذت جنسی مطرح نیست, این نگاه ها داخل در مقوله چشم چرانی نیستند, ولی نگاه های ادامه داری که با انگیزه لذت جنسی انجام می شود و به تحریک شدن غریزه و میل جنسی می انجامد, تحت عنوان چشم چرانی تعریف می شود.


در قرآن آمده است :  «قل للمومنین یغضوا من ابصارهم » به مومنین بگو چشم های خویش را بپوشانند. یغضوا از ماده "غض" به معنی نگاه و صوت کوتاه می باشد و نقطه مقابل آن خیره نگاه کردن و صدا را بلند کردن است . منظور این است که


- سه شنبه 85/8/2 ساعت 5:18 عصر

فهرست
7338 :کل بازدیدها
2 :بازدید امروز
حضور و غیاب
درباره خودم
چشم چرانی - مروت
لوگوی خودم
چشم چرانی - مروت
جستجوی وبلاگ من
 :جستجو

با سرعتی بی‏نظیر و باورنکردنی
متن یادداشت‏ها و پیام‏ها را بکاوید!

اشتراک
 
آرشیو
عشق
پاییز 1385
طراح قالب